Welkom bij Van Gorp Elektrotechniek

Wij werken met een duidelijke visie; meedenken, meewerken en maatwerk. Kernwaarden die meer dan 55 jaar bedrijfsvoering onveranderd zijn gebleven.

Onze geschiedenis

Van Gorp Elektrotechniek is in 1965 opgericht door Ed van Gorp. Hij startte elektrotechnisch installatiebureau E.J. van Gorp. In 1976 komt zoon Ton in dienst bij vader Ed, waarvan hij in 1990 de zaak overneemt. De rollen worden omgedraaid en Ed blijft nog een aantal jaar in dienst van Ton werken. Drie jaar later haalt E.J. van Gorp als zevende bedrijf van Nederland het waarborgcertificaat, waarmee van Gorp aantoont dat het met zowel het ontwerp als de aanleg van installaties voldoet aan wettelijke eisen en gestelde veiligheidsvoorwaarden.

In 1998 gaat E.J. van Gorp met welverdiend pensioen en verhuisd de zaak naar een ander adres binnen Tilburg. Wij hebben een passie voor techniek en stomen jong en gemotiveerd talent graag klaar voor het echte werk. Zo besluit Rens Klijn, die sinds 2013 werkzaam was via een bijbaan, na zijn studie in 2018 om vast in dienst te treden.

In 2021 besluiten Ton van Gorp en Rens Klijn om samen verder te gaan onder de naam Van Gorp Elektrotechniek B.V. Met bijna 60 jaar ervaring gaan wij als solide collectief elke uitdaging aan om technische uitdagingen op te lossen binnen diverse sectoren.

Geen uitdaging te groot

Elke project heeft zijn eigen uitdagingen. Van het realiseren van industriële automatiseringen tot het installeren van licht- en krachtinstallaties. En van het verrichten inspecties tot onderhoud. Wij zetten daar gepassioneerd onze verschillende expertises voor in om u te voorzien van een passende, praktische oplossing.

Wij staan u graag te woord!

U mag ons altijd benaderen voor een vrijblijvend advies, meer informatie, vragen, of een offerte aanvraag.

Waarom kiezen voor
Van Gorp Elektrotechniek?

Wilt u uw processen en systemen efficiënter inrichten? Kies dan voor Van Gorp, uw gecertificeerd elektrotechnisch installateur. Neem gerust contact met ons op voor een offerteaanvraag, vragen of om direct een afspraak te maken.

  • Meer dan 55 jaar ervaring in huis
  • Goed opgeleid personeel
  • Erkend elektrotechnisch installateur