Op zoek naar een uitdagende baan in de elektrotechniek?

Wij zoeken mensen om ons team te versterken en samen ons bedrijf nóg meer te laten groeien! Is elektrotechniek helemaal jouw ding? En ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer op een van onze vacatures!

Samen maakt groot

We werken met een duidelijke visie; meedenken, meewerken en maatwerk. Dit zijn de drie woorden die Van Gorp Elektrotechniek groot hebben gemaakt. Ondanks dat er veel veranderd is, blijven deze drie woorden altijd van toepassing.

Vakmanschap & maatwerk

Van Gorp Elektrotechniek werd in 1965 opgericht en inmiddels leveren wij al bijna 60 jaar kwaliteit en maatwerk. Wij staan bekend om onze expertise op het gebied van elektrotechniek, data & telecommunicatie, en industriële automatisering. Of het nou gaat om een storing, installatie, besturing of datanetwerk; wij zorgen voor een oplossing op maat.

Cultuur

Werken bij Van Gorp betekent het werken in familie bedrijf met een prettige omgeving waar we van elkaar leren. De combinatie van het ouderwetse vakmanschap en nieuwe expertise door opleidingen en cursussen zorgt ervoor dat Van Gorp altijd een passende oplossing kan bieden. Samen zorgen wij voor het beste resultaat voor onze klanten.

Samen blijven groeien

Onze medewerkers zijn het visitekaartje van het bedrijf en zorgen ervoor dat we de hoge kwaliteit die men van ons gewend is blijven waarborgen. We vinden het dan ook belangrijk dat je kunt groeien bij ons en jezelf voortdurend kunt blijven ontwikkelen.

Of je nu al jaren werkervaring hebt of net bent begonnen; Van Gorp helpt graag mee aan jouw volgende stap. Als SBB erkend leerbedrijf zijn wij ook de geschikte leerplaats voor tijdens jouw opleiding!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Bekijk onze vacatures en stuur ons je sollicitatie.
We kijken uit naar de kennismaking met jou!

Monteur

Industriële installaties / systemen / automatisering

Monteur

Service & onderhoud

Monteur

Utiliteit

Stage, bijbaan of leerwerkplek

Als SBB erkend leerbedrijf zijn wij ook de geschikte leerplaats voor tijdens jouw opleiding!

Solliciteer direct